Fodor és Társa Élelmiszeripari Vállalat                refresh sitemapdesign: Závodszky

Vegyes ostyatermékek

Az ostyagyártás, mint nagyipar még a kekszgyártásnál is fiatalabb ága a sütőcukrászatnak, bár első nyomait már a XVII. században is megtaláljuk. A kereskedelmi ostyaáru a vallási célokra készített ostyából alakult ki. Míg a kekszgyártás Angliából, addig a nagyipari ostyakészítés Ausztriából terjedt el, a XIX. században először Bécsben, később Karlsbadban gyártották. A Fodorostya kakaós krémmel töltött ostyát és mandulás ízű krémmel töltött ostyát gyárt. Minőségüket megőrzik a gyártástól számított 9 hónapig.



 

    TÖLTÖTT OSTYA



A védjegytörvény 1.§ (1) szerint védjegyoltalomban részesülhet minden grafikailag ábrázolható megjelölés, amely alkalmas arra, hogy valamely szolgáltatást megkülönböztessen mások szolgáltatásaitól

Copyright © 2008