Fodor és Társa Élelmiszeripari Vállalat                refresh sitemapdesign: Závodszky

Fodorostya termékek:

A kedvezményezett neve: FODOR ÉS TÁRSA 2004 TERMELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

A projekt címe: OSTYAGYÁRTÁSI KAPACITÁS BŐVÍTÉSE GÉPBESZERZÉS RÉVÉN

A szerződött támogatás összege: 23 650 000 Ft

A támogatás mértéke: 55%

A projekt tartalmának bemutatása: Beruházásunkkal azt a cél tűztük ki, hogy a korábbi termelési kapacitásunkat bővíteni tudjuk, valamint képessé váljunk magasabb minőségi kategóriába tartozó termék gyártására. A cél elérése érdekében egy komplex feladatokat ellátó, nápolyi gyártó gépsort szerzünk be.Jelentősége az üzem életében meghatározó és magáért beszél, mely nem csupán költségcsökkentő karakterrel bír, hanem beszerzésével egy olyan kapacitásbővítést érünk el, amely által lehetőségünk adódik új piac kialakítására is.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.03.04.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.1-16-2016-00127

 

    A FODOROSTYA TERMÉKEI

Cégünk nápolyiféleségek, csokiparányok
(csokoládéval futtatott töltött ostyaszelet) és egyéb más töltött ostyás termékek valamint különböző ízesítésű teasütemények töltött és töltetlen formában történő előállítását végzi.

Termékeinket többféle méretű csomagolásban (140 grammostól egészen 6 kilós dobozos kimérős kiszerelésig) bocsájtjuk vásárlóink rendelkezésére. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban reméljük, hogy mindenki megtalálja és továbbra is elégedetten fogyasztja a számára legfinomabbakat. Jó étvágyat kívánunk!


A védjegytörvény 1.§ (1) szerint védjegyoltalomban részesülhet minden grafikailag ábrázolható megjelölés, amely alkalmas arra, hogy valamely szolgáltatást megkülönböztessen mások szolgáltatásaitól

Copyright © 2008