1994-1995

A FodorOstya a kilencvenes évek közepén kezdte tevékenységét családi vállalkozásként. A hagyományos ostyás édességek kézi gyártása, mint pl. nápolyi, parány (kakaós ét és tejbevonóval mártott töltött ostyaszelet) volt a cég fő profilja az induláskor. Az alapításkor nyolc fő alkalmazottal, mindössze 200 m2 alapterületen kezdtük el a termékek készítését, amit lédig kiszerelésben értékesítettünk.

1999

Cégünk legfontosabb céljai között szerepel mind a mai napig a fejlődés. A kezdeti eredmények lendületet adtak egy új termék bevezetéséhez. A teasütemény-gyártó gépsor beindításának köszönhetően, sikerült megalkotni egy ízletes, omlós kekszekből álló termékcsaládot, mely nem csak új piaci lehetőséget nyitott meg számunkra, de azóta is a cég termékpalettájának az alapkövét képezik.

2002

A növekedés érdekében 2002-ben úgy döntöttünk, ismét eljött az idő egy kis újításra. A jól bevált ostyás termékek adták az ötletet, a barackmag és az ostyatorta előállítására. A „retró” csemegék napjainkban is rendkívül kedveltek. A mandulás ízű krém, és a kakaós ostyalap igazi különlegesség az édes ízek kedvelőinek.

2008

A több lépcsős termék innovációnak köszönhetően, vállalkozásunk nem csak az alkalmazottak létszámában, de a telephely méretében is folyamatosan gyarapodott. Így nélkülözhetetlennek éreztük, hogy minél nagyobb hangsúlyt fektessünk az üzem biztonságára. Kiépítettünk egy körülbelül 400m3 víztárolására alkalmas tüzivíztározót, valamint létrehoztunk egy komplex vagyonvédelmi rendszert is.